Vikariat ernæringskokk/kokk på kjøkkenet ved Lillehammer Helsehus

Kjøkken - Lillehammer Helsehus, Lillehammer kommune

 ØNSKER DU DEG EN SPENNENDE OG UTFORDRENDE JOBB? Ja, da er du hjertelig velkommen til å søke stilling som faglært kokk hos oss.

Lillehammer helsehus er et av Norges største helsehus, og har 245 årsverk fordelt på 10 sengeavdelinger, administrasjon, servicesenter for helse og omsorg og legeavdeling.  Kommunenes produksjonskjøkken er stasjonert på Lillehammer  helsehus. Vi produserer middag til 450 personer daglig. Dette inkluderer beboere på helsehuset, bokollektiv og bofellesskap samt hjemmeboende og brukere på dagsenteret. Kjøkkenet har 16.00 årsverk.

Vi søker etter en kompetent og engasjert faglært kokk som kan bidra til at måltidene for våre pasienter blir en god opplevelse. Du vil bli inkludert i et velfungerende fagteam med et godt arbeidsmiljø med stor omstillingsevne. Vi er stolte av å kunne tilby næringsrik og smakfull mat som møter de forskjellige behovene.  

Stillingen er et vikariat på 100% med dagtidsturnus uten helg, arbeidstid 07.30-15.30. Varighet på vikariatet er 1 år med mulighet for forlengelse. 
Aktuelle kandidater innkalles til intervju.

Arbeidsoppgaver

Som kokk hos oss vil du blant annet jobbe innenfor kok/kjøl metoden med:

  • Produksjon av lunsj, middag og dessert for beboere og hjemmeboende
  • Produksjon av spesialkost
  • Pakking av mat
  • Varemottak og vareflyt
  • Orden og renhold i henhold til kjøkkenets internkontroll
  • Digitale dokumentasjons løsninger

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som ernæringskokk eller hotell-og restaurantkokk
  • Kjennskap til ulike typer spesialkost, da dette utgjør en stor del av vår produksjon
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Ønskelig med erfaring fra kok/kjøl-metoden

Personlige egenskaper

  • Gode samarbeidsevner, men også viktig å kunne jobbe selvstendig
  • Engasjert medarbeider som tar initiativ og bidrar positivt i arbeidsdagen
  • Medvirker til et åpent og positivt arbeidsmiljø, har "stå på vilje" og humor
  • Evne til nytenkning og tjenesteutvikling
  • Evne til å arbeide systematisk og målrettet
  • Stor arbeidskapasitet
  • Forståelse for og interesse for ernæringsarbeid
  • Kjennskap til HACCP/internkontroll mat
  • Løsningsorientert, pliktoppfyllende, endringsvillig og ansvarsbevisst
  • Helse til over tid å stå i arbeid med de arbeidsoppgaver som kreves som kokk
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr

  • Individuelt tilpasset opplæring
  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • Godt fagmiljø med fokus på kvalitet og utvikling
  • Godt arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige kollegaer
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Lønn etter tariffavtale 

Kontaktinformasjon

Morten Johnsen, Kjøkkensjef, +47 947 96 861

Arbeidssted

Gudbrandsdalsvegen 235
2619 Lillehammer

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Lillehammer kommune

Referansenr.: 5017085753
Stillingsprosent: 100%
Vikariat
Startdato: 03.11.2025
Sluttdato: 31.10.2026
Søknadsfrist: 10.10.2025

Du må logge inn for å søke på denne stillingen.


Opprett en profil, og søk enkelt på jobber. Trykk på knappen nedenfor, for å komme i gang.

Jobbsted