Thon Gruppen
Vi søker en Soussjef i fulltidsstilling. Hos oss er hverdagen travel med mange baller i luften. Du er du kanskje den motiverte kokken vi ser etter for å videreutvikle kjøkkenet sammen med vårt team. Her jobber dyktige kokker og servitører hver dag for å gi våre gjester hyggelige og smaksfulle opplevelser. Stillingen rapporterer til kjøkkensjef. Oppstart etter avtale.
Thon Partner Hotel Norge gjenåpnet i 2020 etter en omfattende oppussing og modernisering. Hotellet ligger i hjertet av Kvadraturen i Kristiansand og er i dag Sørlandets mest attraktive konferansehotell. Restaurant Dronningen er et uformelt møtested i stemningsfulle omgivelser.
Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:
- Oppfølging og opplæring av kjøkkenpersonell
- Medansvar for lagerkontroll, innkjøp og varetelling
- Kvalitetssikring av produksjon og service
- Kreativ meny- og konseptutvikling samt planlegging for menyer sammen med kjøkkensjefen
- IK-mat/internkontroll
- Oppfølging av leverandører og leveranser
- Aktivt jobbe for å redusere matsvinn
- Kjøkkensjefens stedfortreder
Har du kompetansen og egenskapene vi ser etter? Vi ser etter noen som:
- Har fagbrev som kokk
- Behersker norsk og engelsk flytende, både muntlig og skriftlig
- Har gode kommunikasjonsevner med gjester og kollegaer
- Har god kjennskap til norske IK-mat regler i teori og praksis
- Har god forståelse av kjøkkendrift
- Er tilpasningsdyktig, løsningsorientert og har øye for detaljer
- Trives med å jobbe selvstendig og trygg på å ta egne avgjørelser
- Er proaktiv og initiativrik
- Trives med og har evne til å bygge et styrket team og arbeidsmiljø
Vi tilbyr:
- En spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø
- Et stort fagmiljø
- Lederutvikling
- Team hvor alle er opptatt av utvikling og et godt arbeidsmiljø.
- I Thon Hotels har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes mange muligheter for deg som ønsker en karriere innen hotellbransjen