
Sjøkrigsskolen, Forsvaret
Ønsker du å jobbe som kokk på Sjøkrigsskolen? Er du god til å lage mat, og har fagbrev som kokk?
Vårt kjøkken på Sjøkrigsskolen har en ledig fast stilling som kokk med fagbrev.
Per dags dato er turnus med arbeid hver 4. helg. Arbeidstiden er delt opp i 3 skift, perioden er fra kl. 0630- 1730. Det er stengt jul, påske og cirka 3 uker på sommeren.
Kjøkkenet på Sjøkrigsskolen serverer tre måltider per dag og antall spisegjester varierer mellom 200-300 personer. Vi har fokus på å servere god, egenprodusert og tidsriktig mat som våre gjester har lyst på. Det er også en del selskapsaktiviteter og seminarer ved Sjøkrigsskolen som kjøkkenet bistår.
Sjøkrigsskolen utdanner personell til Marinen og Kystvakten. Utdanningen er en kombinasjon av leder- og fagutdanning.
Forsvarets høgskole er en akkreditert høgskole som tilbyr bachelor- og masterstudium i flere programmer. Den har ansvar for høyere utdanning i Forsvaret. Kjerneområdene for Forsvarets høgskole er undervisning, forskning, utvikling og formidling. Forsvarets høgskole er organisert i avdelingene Institutt for forsvarsstudier, Stabsskolen, Krigsskolen, Sjøkrigsskolen, Luftkrigsskolen, Språk- og etterretningsskolen, Cyberingeniørskolen, Befalsskolen, Fagstaben og Driftsstaben.
Arbeidsoppgaver
- Delta i alt arbeid med produksjon, klargjøring, anretning, utporsjonering og servering, samt rydding av mat/måltider
- Utføre oppvask, vask og rengjøring i henhold til hygieneforskrifter og internkontroll
- Veilede lærlinger slik at de når utdanningsmål
- Bidra i varemottak
- Være villig til å støtte under øvelsesaktivitet
Man inngår i avdelingens turnusplan
Kvalifikasjoner
- Fagbrev som kokk
- Minimum 1 års arbeidserfaring fra restaurant, hotell eller lignende
- Beherske norsk, både muntlig og skriftlig
Den som ansettes må kunne sikkerhetsklareres for Konfidensiell før tiltredelse
Det er ønskelig med:
- Gjennomført førstegangstjeneste
- Førerkort klasse B
- Erfaring med internkontrollsystem på mattrygghet, E-SMILY eller tilsvarende
Personlige egenskaper
- Du er serviceinnstilt og imøtekommende
- Gode samarbeidsevner og være en bidragsyter til at vi har et godt arbeidsmiljø
- Fleksibel
- Kan arbeide selvstendig og strukturert
- Kreativ og initiativrik
- Kvalitets- og ansvarsbevisst
Vi tilbyr
- Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer
- Trening i arbeidstid, samt gode arbeidstidsordninger
- Gode pensjons- og velferdsordninger, og egen bedriftshelsetjeneste
- Stillingen lønnes som kokk kode 1203 etter Statens lønnsregulativ i lønnsspenn kr. 516 867 – 573 256 brutto per år, avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes det 2 % lovfestet pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse og avgift til Statens OU-fond
Forsvarets Høgskole har som målsetting å være en attraktiv og inkluderende arbeidsplass som tiltrekker seg de beste, uavhengig av kjønn, legning, alder og etnisitet
Annen informasjon:
Utdanning og arbeidserfaring må dokumenteres og lastes opp som vedlegg i Webcruiter når du søker på stillingen
For spørsmål om stillingen; kontakt assisterende kjøkkensjef Emilie Langholmen på 452 27 452
Kontaktinformasjon
Berthelsen, Steinar, Kjøkkensjef, 959 64 233, sberthelsen@mil.no
Emilie Langholmen, Assisterende Kjøkkensjef, 452 27 452, elangholmen@mil.no
Arbeidssted
Sjøkrigsskoleveien 32
5165 Laksevåg
Nøkkelinformasjon:
Arbeidsgiver: Forsvaret
Referansenr.: 4927667637
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 25.04.2025