Sous Chef på Fru Haugans Hotel

  • Heltid
  • MOSJØEN, NORGE
  • Publisert: 19 timer siden
  • 3. august 2025

Team Helgeland AS

Fru Haugans Hotel, Nord-Norges eldste hotel, har ledig stilling som Sous Chef! Teamet vårt består av kokker fra hele Europa (Norge, Spania, Polen og flere).

Vi ser etter deg som er genuint interessert i god mat, den lokale kulturen og som har lyst til å være med på å forme Fru Haugans matfremtid! Stillingen passer for deg om du i tillegg liker å jobbe i team og har øye for detaljer.

Hva vi ser etter

Deg som har:

  • Minimum 6 års erfaring som kokk

  • Erfaring med a la carte og bankett (20-300 gjester)

  • Godt humør og lidenskap for mat

  • Gode norsk og engelsk kunnskaper

  • Lyst til å jobbe i et hektisk og levende miljø

Vi ønsker også at du:

  • Har fagbrev som kokk

  • Kan ha ansvar for lærling

Arbeidsoppgaver

  • Tilrettelegge og lage mat av høy kvalitet i samsvar med våre ulike matkonsepter

  • Ansvar for den daglige drift av avdelingen i samarbeid med kjøkkensjef

  • Bidra til å redusere matsvinn

  • Etterse at følgende blir ivaretatt: Høy matkvalitet, god kontroll

  • Bidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet

  • Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og andre avdelinger

Vi tilbyr

  • Et kjøkken i god stand hvor du skal jobbe med menyer hvor alt er hjemmelaget

  • En spennende stilling med høyt tempo

  • Et godt arbeidsmiljø med stort engasjement

  • Utviklingsmuligheter i en meget attraktiv hotellkjede

Jobbsted