Team Helgeland AS
Fru Haugans Hotel, Nord-Norges eldste hotel, har ledig stilling som Sous Chef! Teamet vårt består av kokker fra hele Europa (Norge, Spania, Polen og flere).
Vi ser etter deg som er genuint interessert i god mat, den lokale kulturen og som har lyst til å være med på å forme Fru Haugans matfremtid! Stillingen passer for deg om du i tillegg liker å jobbe i team og har øye for detaljer.
Hva vi ser etter
Deg som har:
-
Minimum 6 års erfaring som kokk
-
Erfaring med a la carte og bankett (20-300 gjester)
-
Godt humør og lidenskap for mat
-
Gode norsk og engelsk kunnskaper
-
Lyst til å jobbe i et hektisk og levende miljø
Vi ønsker også at du:
-
Har fagbrev som kokk
-
Kan ha ansvar for lærling
Arbeidsoppgaver
-
Tilrettelegge og lage mat av høy kvalitet i samsvar med våre ulike matkonsepter
-
Ansvar for den daglige drift av avdelingen i samarbeid med kjøkkensjef
-
Bidra til å redusere matsvinn
-
Etterse at følgende blir ivaretatt: Høy matkvalitet, god kontroll
-
Bidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet
-
Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og andre avdelinger
Vi tilbyr
-
Et kjøkken i god stand hvor du skal jobbe med menyer hvor alt er hjemmelaget
-
En spennende stilling med høyt tempo
-
Et godt arbeidsmiljø med stort engasjement
-
Utviklingsmuligheter i en meget attraktiv hotellkjede