Logent AS avd. Oslo
Innledning
Vi søker norsktalende personell som har erfaring med filetering/benplukking av fisk eller sushi produksjon.
På produksjonslinjen må du være dyktig med kniv for å produsere fileter av høyeste kvalitet, samt erfaren med plukking av ben.
Norsk sjømatnærings oppgave er å bringe bærekraftige og avanserte sjømatprodukter til forbrukere over hele verden.
Fabrikkene har den mest moderne teknologien og høy grad av automatisering, men justeringer med kniv er noen ganger nødvendig. Her vil du bli med i et dynamisk team på produksjonssteder i eller ved Oslo by eller i nærheten av Oslo lufthavn evt. Kongsvinger.
Bli med i vår visjon om å skape en grønn verden og et blått hav.
Vi tilbyr
- Karrieremuligheter innen sjømatnæringen
- Konkurransedyktige lønnsbetingelser
- Varighet av engasjement etter avtale basert på sesong
- Nye fabrikker med topp moderne produksjonsteknologi
- Fabrikker lokalisert i stor-Oslo-regionen
Arbeidsoppgaver
- Manuell de-heading
- Filetering og trimming av fisk
- Pinneutbening
- Sushi produksjon
- Overvåke kvaliteten på automatiserte prosesser
- Overhold matsikkerhetsregler på produksjonslinjen
- Evt. andre oppgaver, lager og terminal
Ønskede kvalifikasjoner
- Relevant erfaring, minimum seks måneders erfaring med filetering av fisk, spesifiser hva slags fisk du har erfaring med
- Lang erfaring på sjømat/Sushi restauranter, dette kan kompensere dersom ingen erfaring med filetering av fisk
- Alternativt har du meget god produksjonserfaring fra næringsmiddelindustrien generelt
- Truckførerbevis T1-T4 er en fordel
- Lagererfaring fra fiskeindustrien er en fordel
- Du har en 'Ja kan gjøre'-holdning og produksjonstankegang
- Du har god forståelse for helse, sikkerhet og hygiene sjømat
- Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
- Du er kvalifisert til å jobbe i Norge i dag
Avsluttende tekst
Ingen søknader vil bli vurdert uten opplastet CV i vår portal. Vi behandler kun elektroniske søknader med CV og søknadsbrev.