
Nordpå Fjellhotell As
Vår oppdragsmengde øker, og vi søker etter flere kokker til vårt team.
Du må være genuint opptatt av å gi gjestene en god smaks opplevelse, interessert i å lage mat og villig til å lære.
Vi benytter kort -og ureiste råvarer, og du vil delta aktivt i utvikling av vårt lokalmatkonsept.
Som kokk får du mulighet til å tilberede retter fra vår meny, samt være med å utvikle og tilberede meny for ulike arrangementer.
Arbeidsoppgavene består av:
-
Tilberedelse av varm og kald mat/lage mat etter våre oppskrifter
-
Oppvask og renhold på kjøkken og fellesområdet
-
Varemottak/ varebestilling/ vareutplassering/rydding
-
Oppfølging og etterlevelse av interne HMS rutiner og IK-mat
Kompetanse:
-
Erfaring fra restaurant bransjen, storkjøkken vil være en fordel
-
Fagbrev og minst 2 års erfaring fra kokkefaget (er en fordel)
-
Du kan vise til og dokumentere tidligere erfaring fra kokkeyrket
-
Kunnskap om IK-mat, hygienekrav, allergier og spesialkost
-
Du må kunne holde orden og utføre renhold på kjøkkenet
Personlige egenskaper:
-
Fleksibel- blid
-
Serviceinnstilt og representativ
-
Jobber godt i team
-
Har gode samarbeidsevner og evne til å kunne jobbe selvstendig
-
Du må være energisk, ansvarsfull, systematisk og ryddig
-
Du er fleksibel, jobber godt under stress og har en profesjonell og personlig tilnærming til kolleger
-
Evne til å lære og se muligheter, ikke begrensninger
Vi kan tilby:
-
En arbeidsplass i erværdige og sjarmerende lokaler
-
En ansvarsfull jobb med varierte arbeidsoppgaver
-
Et inkluderende arbeidsmiljø
-
Tilgang til rimelig leilighet/rom for ansatte