Nordpå søker kokk

Nordpå Fjellhotell As

Vår oppdragsmengde øker, og vi søker etter flere kokker til vårt team.

Du må være genuint opptatt av å gi gjestene en god smaks opplevelse, interessert i å lage mat og villig til å lære.

Vi benytter kort -og ureiste råvarer, og du vil delta aktivt i utvikling av vårt lokalmatkonsept.

Som kokk får du mulighet til å tilberede retter fra vår meny, samt være med å utvikle og tilberede meny for ulike arrangementer.

Arbeidsoppgavene består av:

  • Tilberedelse av varm og kald mat/lage mat etter våre oppskrifter

  • Oppvask og renhold på kjøkken og fellesområdet

  • Varemottak/ varebestilling/ vareutplassering/rydding

  • Oppfølging og etterlevelse av interne HMS rutiner og IK-mat

Kompetanse:

  • Erfaring fra restaurant bransjen, storkjøkken vil være en fordel

  • Fagbrev og minst 2 års erfaring fra kokkefaget (er en fordel)

  • Du kan vise til og dokumentere tidligere erfaring fra kokkeyrket

  • Kunnskap om IK-mat, hygienekrav, allergier og spesialkost

  • Du må kunne holde orden og utføre renhold på kjøkkenet

Personlige egenskaper:

  • Fleksibel- blid

  • Serviceinnstilt og representativ

  • Jobber godt i team

  • Har gode samarbeidsevner og evne til å kunne jobbe selvstendig

  • Du må være energisk, ansvarsfull, systematisk og ryddig

  • Du er fleksibel, jobber godt under stress og har en profesjonell og personlig tilnærming til kolleger

  • Evne til å lære og se muligheter, ikke begrensninger

Vi kan tilby:

  • En arbeidsplass i erværdige og sjarmerende lokaler

  • En ansvarsfull jobb med varierte arbeidsoppgaver

  • Et inkluderende arbeidsmiljø

  • Tilgang til rimelig leilighet/rom for ansatte

Jobbsted