
Overhalla Storkjøkken
Vi søker en dyktig og engasjert ernæringskokk i 50% fast stilling til vårt team på Overhalla storkjøkken. Oppstart 01.10.2025
Hva vi ser etter
Kvalifikasjoner:
• Fagbrev som ernæringskokk eller tilsvarende utdanning
• Erfaring med næringsbasert matlaging / institusjonskjøkken
• Relevant erfaring og personlig egnethet vil vektlegges
• Norsk må beherskes godt muntlig og skriftlig
• Gode evner til samarbeid, samt evne til selvstendig utførelse av tildelte oppgaver
Personlig egnethet vil bli vektlagt, og vi søker etter:
• Positivitet og engasjement for fagfeltet
• Gode samarbeidsevner
• Evne til å være fleksibel, løsningsorientert, positiv, serviceinnstilt og pålitelig
• God forståelse for bruk av digitale løsninger i tjenesten
Arbeidsoppgaver
-
Matproduksjon — planlegging og tilberedning av måltider i henhold til ernæringsmessige retningslinjer
-
Tilpasning av menyer for spesielle diettbehov
-
Renhold
-
Samarbeide tett med ansatte på kjøkkenet og samarbeidende enheter
-
Medansvar for å bidra til et godt arbeidsmiljø
Vi tilbyr
• En spennende jobb med gode utviklingsmuligheter
• Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø
• Dagarbeidstid, med for tiden arbeid hver 6. helg
For stillingen gjelder lønns- og arbeidsvilkår i samsvar med gjeldende lover, forskrifter og avtaler.
Søker må kunne disponere egen bil, kjøring kompenseres etter Statens satser.