Kjøkkensjef til Utstein Kloster Hotell

Utstein Kloster Hotell AS

Vi søker kjøkkensjef som vil være med på å løfte matkonseptene på Utstein Kloster Hotell til nye høyder. Vi ser etter en dreven og kreativ kjøkkensjef som liker å levere høy kvalitet, og som strekker seg langt for overgå forventningene til våre gjester.

Du må ha erfaring med personalansvar, og vet at det å motivere og inspirere dine kollegaer, er nøkkelen til å levere gode mat- og gjesteopplevelser.

Stillingen er operativ, du er en del av lederteamet sammen med hotelldirektør, drift- og hotellansvarlig og resuaurantansvarlig.

Faglig erfaring er et krav, og for å lykkes må du være ekstra interessert i å utvikle nye og spennende menyer, og også ved bruk av lokale råvarer. Med gode leverandører og råvarer er du nøkkelen til å utvikle nye menyer matkonsepter.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som kokk
  • Erfaring fra lignende stillinger
  • Ledererfaring
  • God økonomiforståelse
  • Kvalitetsbevisst og engasjert
  • Ryddig og strukturert
  • Flytende norsk og engelsk
  • Førerkort for klasse B

Dine ansvarsområder som kjøkkensjef hos oss:

  • Personalansvar, herunder rekruttering og opplæring av medarbeidere på kjøkkenet
  • Ansvar for den daglige driften av kjøkkenet på hotellet og matservering på klosteret
  • Ansvar for IK-mat, renhold og sikkerhet
  • Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges
  • Sørge for at alle ledd leverer ønsket kvalitet til enhver tid
  • Menyutvikling
  • Kjøkkenøkonomi og kalkulering
  • Være en god rollemodell og motivator for dine medarbeidere

Hva du kan forvente av oss:

  • Engasjerte og lokale eiere som ønsker å utvikle hotellet videre.
  • Du blir del av en solid og spennende ledergruppe hvor vi deler kunnskap.
  • Du får muligheten til å være kreativ og påvirke veien du går hos oss
  • Du har gode støttefunksjoner på Kjøkken, drift og adm som hjelper deg til å nå dine mål
  • Betingelser etter avtale

Vi oppfordrer også kokker og soussjefer som ikke oppfyller alle kravene om å søke arbeid hos oss, da vi trenger flere flinke ansatte på vårt kjøkken.