Utstein Kloster Hotell AS
Vi søker kjøkkensjef som vil være med på å løfte matkonseptene på Utstein Kloster Hotell til nye høyder. Vi ser etter en dreven og kreativ kjøkkensjef som liker å levere høy kvalitet, og som strekker seg langt for overgå forventningene til våre gjester.
Du må ha erfaring med personalansvar, og vet at det å motivere og inspirere dine kollegaer, er nøkkelen til å levere gode mat- og gjesteopplevelser.
Stillingen er operativ, du er en del av lederteamet sammen med hotelldirektør, drift- og hotellansvarlig og resuaurantansvarlig.
Faglig erfaring er et krav, og for å lykkes må du være ekstra interessert i å utvikle nye og spennende menyer, og også ved bruk av lokale råvarer. Med gode leverandører og råvarer er du nøkkelen til å utvikle nye menyer matkonsepter.
Ønskede kvalifikasjoner:
- Fagbrev som kokk
- Erfaring fra lignende stillinger
- Ledererfaring
- God økonomiforståelse
- Kvalitetsbevisst og engasjert
- Ryddig og strukturert
- Flytende norsk og engelsk
- Førerkort for klasse B
Dine ansvarsområder som kjøkkensjef hos oss:
- Personalansvar, herunder rekruttering og opplæring av medarbeidere på kjøkkenet
- Ansvar for den daglige driften av kjøkkenet på hotellet og matservering på klosteret
- Ansvar for IK-mat, renhold og sikkerhet
- Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges
- Sørge for at alle ledd leverer ønsket kvalitet til enhver tid
- Menyutvikling
- Kjøkkenøkonomi og kalkulering
- Være en god rollemodell og motivator for dine medarbeidere
Hva du kan forvente av oss:
- Engasjerte og lokale eiere som ønsker å utvikle hotellet videre.
- Du blir del av en solid og spennende ledergruppe hvor vi deler kunnskap.
- Du får muligheten til å være kreativ og påvirke veien du går hos oss
- Du har gode støttefunksjoner på Kjøkken, drift og adm som hjelper deg til å nå dine mål
- Betingelser etter avtale
Vi oppfordrer også kokker og soussjefer som ikke oppfyller alle kravene om å søke arbeid hos oss, da vi trenger flere flinke ansatte på vårt kjøkken.