Kjøkkensjef søkes. Vil du være med å sette Geiranger på matkaret og ta våre restauranter til nye høyder?

Hotell Geiranger

Vi søker en dyktig, kreativ, energifull, leken og ambisiøs kjøkkensjef som sammen med ledergruppen vil bidra til å utvikle våre F&B konspter utenom det vanlige.

Stillingen er frem til November men for den rette kandidaten er det en mulighet for en 100% stilling – helårs.

Hva vi ser etter

Vi trenger en dyktig, kreativ, leken og ambisiøs kjøkkensjef som sammen med ledergruppen skal bidra til å utvikle våre restauranter til en matopplevelse utenom det vanlige. Du vil ha stor frihet til å utvikle konseptene og menyer. Du brenner for matkultur, lokale råvarer, og har et genuint ønske om å utvikle gode, nye smaker i symbiose med holdbarhet og tradisjon. Du liker å by på deg selv og er ikke fremmed for å presentere og servere dine egne retter til gjestene i restauranten. Du skal være selvsikker på at produkter som kommer fra dine kjøkken er av høy kvalitet så som våre gjester forventer seg og fortjener.

Dette er du:

  • Stolt av faget ditt

  • Har erfaring fra lignende stillinger

  • Selvstendig

  • En som klarer å skape entusiasme for ansatte og gjester

  • Du har et godt nettverk

  • Du innehar et strategisk tankesett

  • Du er god på relasjoner

  • Du elsker å bygge team

  • Du er opptatt av mat og drikke

  • Du har god økonomisk forståelse

  • Du liker å jobbe med utvikling av nye konsepter

  • Du er resultatorientert

  • Jobber hardt for den optimale serviceopplevelsen

  • Du innehar god struktur

  • Du er handlekraftig

Arbeidsoppgaver

  • Drifts leder og ansvarlig for hotellets kjøkken og all mat som går ut fra kjøkken

  • Ansvarlig for rutiner på kjøkkenet

  • Ansvar for å jobbe opp ett god arbeidsmiljø, der alle stiller opp for hverandre, både i dine avdelinger og resten av hotellet.

  • Som en del av hotellets ledergruppe, være med aktivt å jobbe for å utvikle hotellet som en helhet.

  • Jobbe med resultatutvikling og aktivitetsplaner for kjøkken

  • Holde seg oppdatert på Havila Hotels brand og sikkerhetsrutiner

  • Ansvarlig for hotellets IK-mat system

  • Ansvarlig for personalsystemer, Simplyer, Planday ol. .

  • Delta på drift- og ledermøter, samt avholde avdelingsmøter og personalsamtaler

  • Være med på planleggingsmøter med kunder etter behov.

  • Konseptutvikling

  • Ansvar for daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet

  • Bemanning og planlegging av vaktlister

  • Ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varelager

  • Planlegging av mat knyttet til arrangementer og aktiviteter

  • Kvalitetssikring av produksjon og service

  • Fokus på spenst i alle ledd

Vi tilbyr

  • Gode betingelser for rette vedkommende

  • Spennende stilling med ansvar og utfordringer

  • Karrièremuligheter innenfor Havila Gruppen

  • Nettverk med gode kolleger

  • Godt arbeidsmiljø

  • En del av en stor reiselivssatsning