Hotell Geiranger
Vi søker en dyktig, kreativ, energifull, leken og ambisiøs kjøkkensjef som sammen med ledergruppen vil bidra til å utvikle våre F&B konspter utenom det vanlige.
Stillingen er frem til November men for den rette kandidaten er det en mulighet for en 100% stilling – helårs.
Hva vi ser etter
Vi trenger en dyktig, kreativ, leken og ambisiøs kjøkkensjef som sammen med ledergruppen skal bidra til å utvikle våre restauranter til en matopplevelse utenom det vanlige. Du vil ha stor frihet til å utvikle konseptene og menyer. Du brenner for matkultur, lokale råvarer, og har et genuint ønske om å utvikle gode, nye smaker i symbiose med holdbarhet og tradisjon. Du liker å by på deg selv og er ikke fremmed for å presentere og servere dine egne retter til gjestene i restauranten. Du skal være selvsikker på at produkter som kommer fra dine kjøkken er av høy kvalitet så som våre gjester forventer seg og fortjener.
Dette er du:
-
Stolt av faget ditt
-
Har erfaring fra lignende stillinger
-
Selvstendig
-
En som klarer å skape entusiasme for ansatte og gjester
-
Du har et godt nettverk
-
Du innehar et strategisk tankesett
-
Du er god på relasjoner
-
Du elsker å bygge team
-
Du er opptatt av mat og drikke
-
Du har god økonomisk forståelse
-
Du liker å jobbe med utvikling av nye konsepter
-
Du er resultatorientert
-
Jobber hardt for den optimale serviceopplevelsen
-
Du innehar god struktur
-
Du er handlekraftig
Arbeidsoppgaver
-
Drifts leder og ansvarlig for hotellets kjøkken og all mat som går ut fra kjøkken
-
Ansvarlig for rutiner på kjøkkenet
-
Ansvar for å jobbe opp ett god arbeidsmiljø, der alle stiller opp for hverandre, både i dine avdelinger og resten av hotellet.
-
Som en del av hotellets ledergruppe, være med aktivt å jobbe for å utvikle hotellet som en helhet.
-
Jobbe med resultatutvikling og aktivitetsplaner for kjøkken
-
Holde seg oppdatert på Havila Hotels brand og sikkerhetsrutiner
-
Ansvarlig for hotellets IK-mat system
-
Ansvarlig for personalsystemer, Simplyer, Planday ol. .
-
Delta på drift- og ledermøter, samt avholde avdelingsmøter og personalsamtaler
-
Være med på planleggingsmøter med kunder etter behov.
-
Konseptutvikling
-
Ansvar for daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet
-
Bemanning og planlegging av vaktlister
-
Ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varelager
-
Planlegging av mat knyttet til arrangementer og aktiviteter
-
Kvalitetssikring av produksjon og service
-
Fokus på spenst i alle ledd
Vi tilbyr
-
Gode betingelser for rette vedkommende
-
Spennende stilling med ansvar og utfordringer
-
Karrièremuligheter innenfor Havila Gruppen
-
Nettverk med gode kolleger
-
Godt arbeidsmiljø
-
En del av en stor reiselivssatsning