Havila Hotel Geiranger
Vi søker en dyktig, kreativ, leken og ambisiøs kjøkkensjef som sammen med ledergruppen vil bidra til å utvikle våre restauranter til en matopplevelse utenom det vanlige.
Hva vi ser etter
Du brenner for matkultur, lokale råvarer, og har et genuint ønske om å utvikle gode, nye smaker i symbiose med holdbarhet og tradisjon. Du liker å by på deg selv og er ikke fremmed for å presentere og servere dine egne retter til gjestene i restauranten. Du skal være selvsikker på at produkter som kommer fra dine kjøkken er av høy kvalitet så som våre gjester forventer seg og fortjener. Kvalitet på maten er av høyeste prioritet sammen med at ha en økonomsikt tenk i alle drag og du skal kunne bemestre bestillinger, varulager og holdbare vaktplaner.
Stillingen kan vare en 100% stilling — helårs for den rette kandidaten.
Dette er du:
-
Stolt av faget ditt
-
Har erfaring fra lignende stillinger
-
Selvstendig
-
En som klarer å skape entusiasme for ansatte og gjester
-
Du har et godt nettverk
-
Du innehar et strategisk tankesett
-
Du er god på relasjoner
-
Du elsker å bygge team
-
Du er opptatt av mat og drikke
-
Du har god økonomisk forståelse
-
Du liker å jobbe med utvikling av nye konsepter
-
Du er resultatorientert
-
Jobber hardt for den optimale serviceopplevelsen
-
Du innehar god struktur
-
Du er handlekraftig
Arbeidsoppgaver
-
Drifts leder og ansvarlig for hotellets kjøkken og all mat som går ut fra kjøkken
-
Ansvarlig for rutiner på kjøkkenet
-
Ansvar for å jobbe opp ett god arbeidsmiljø, der alle stiller opp for hverandre, både i dine avdelinger og resten av hotellet.
-
Som en del av hotellets ledergruppe, være med aktivt å jobbe for å utvikle hotellet som en helhet.
-
Jobbe med resultatutvikling og aktivitetsplaner for kjøkken
-
Holde seg oppdatert på Havila Hotels brand og sikkerhetsrutiner
-
Ansvarlig for hotellets IK-mat system
-
Ansvarlig for personalsystemer, Simplyer, Planday ol. .
-
Delta på drift- og ledermøter, samt avholde avdelingsmøter og personalsamtaler
-
Være med på planleggingsmøter med kunder etter behov.
-
Konseptutvikling
-
Ansvar for daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet
-
Bemanning og planlegging av vaktlister
-
Ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varelager
-
Planlegging av mat knyttet til arrangementer og aktiviteter
-
Kvalitetssikring av produksjon og service
-
Fokus på spenst i alle ledd
Vi tilbyr
-
Gode betingelser for rette vedkommende
-
Spennende stilling med ansvar og utfordringer
-
Karrièremuligheter innenfor Havila Gruppen
-
Nettverk med gode kolleger
-
Godt arbeidsmiljø
-
En del av en stor reiselivssatsning