Kjøkkensjef

Thon Hotel Kautokeino

Som kjøkkensjef har du

  • Hovedansvar for kjøkkenet

  • Fagbrev og god kjennskap til IK mat

  • Høy arbeidskapasitet

  • Mye kreativitet og godt humør

  • Erfaring med kostnadskontroll

  • Evnen til å motivere og bidra i arbeidsmiljøet

  • Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig

  • God kunnskap på råvarer og mattrender

Arbeidsoppgavene vil bestå i tilberedning av god mat med høy kvalitet og

utvikling av nye menyer. Som ansvarlig for drift av kjøkkenet vil du i tillegg få

ansvaret for varekost samt oppfølging av internkontrollsystemer.

 

Hos oss vil du:

  • Være en god ambassadør for hotellet

  • Ha ansvaret for bemanningen av kjøkkenet

  • Delta på budsjetteringen og jobbe for at budsjettene følges

  • Leverandør og kundekontakt

  • Være en pådriver for en faglig utvikling av avdelingen gjennom menyarbeid og opplæring av ansatte

  • Sette deg inn i bedriftens HMS system og inneha gode HMS rutiner i det daglige

 

Vi tilbyr

  • En spennende jobb og en variert hverdag

  • Mulighet til å påvirke konsept og drift

  • Del av en hotellgruppering i vekst

  • Godt faglig og serviceinnstilt miljø

  • Konkurransedyktige betingelser

  • IKT utstyr

Du må logge inn for å søke på denne stillingen.


Opprett en profil, og søk enkelt på jobber. Trykk på knappen nedenfor, for å komme i gang.

Jobbsted