Thon Hotel Kautokeino
Som kjøkkensjef har du
-
Hovedansvar for kjøkkenet
-
Fagbrev og god kjennskap til IK mat
-
Høy arbeidskapasitet
-
Mye kreativitet og godt humør
-
Erfaring med kostnadskontroll
-
Evnen til å motivere og bidra i arbeidsmiljøet
-
Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig
-
God kunnskap på råvarer og mattrender
Arbeidsoppgavene vil bestå i tilberedning av god mat med høy kvalitet og
utvikling av nye menyer. Som ansvarlig for drift av kjøkkenet vil du i tillegg få
ansvaret for varekost samt oppfølging av internkontrollsystemer.
Hos oss vil du:
-
Være en god ambassadør for hotellet
-
Ha ansvaret for bemanningen av kjøkkenet
-
Delta på budsjetteringen og jobbe for at budsjettene følges
-
Leverandør og kundekontakt
-
Være en pådriver for en faglig utvikling av avdelingen gjennom menyarbeid og opplæring av ansatte
-
Sette deg inn i bedriftens HMS system og inneha gode HMS rutiner i det daglige
Vi tilbyr
-
En spennende jobb og en variert hverdag
-
Mulighet til å påvirke konsept og drift
-
Del av en hotellgruppering i vekst
-
Godt faglig og serviceinnstilt miljø
-
Konkurransedyktige betingelser
-
IKT utstyr