Husmannsstua
Dine arbeidoppgaver vil være:
-
Aktiv tilstedeværelse og ledelse i restauranten med gjester og ansatte.
-
Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring, vaktplan, kostnadskontroll /fortjeneste.
-
Opplæring, oppfølging og utvikling av medarbeidere
-
Oppfølging av rutiner og systemer
-
Varebestilling, varelager, varetelling og kontroll.
-
Tett samarbeid med Daglig leder.
-
Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i de ulike avdelingene.
-
Se til at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges.
Kvalifikasjoner:
-
Tidligere erfaring fra restaurant eller bar.
-
Norsk og engelsk (flytende).
-
Interesse for øl og vin.
Personlige egenskaper:
-
Genuin interesse for mat og drikke
-
Du liker å jobbe med mennesker
-
Du tar ansvar og gjennomfører/fullfører de oppgavene du har
-
Selvstendighet
-
Du oppleves som positiv og imøtekommende.