Husmannsstua gastropub søker medarbeidere

  • Heltid
  • , NORGE
  • Publisert: 6 dager siden
  • 30. august 2025

Husmannsstua

Vi skal starte en gastropub midt i Harstad sentrum der gjesten er i fokus. Vi vil skape en varm atmosfære hvor du skal du føle deg like velkommen i t-skjorte som i dressjakke. Vi har som mål å bli et naturlig samlingspunkt i sentrum, et sted hvor folk møtes for god mat, drikke og stemning. Vi er fortsatt i oppstartsfasen, og det er derfor vanskelig å fastslå eksakt stillingsprosent for hver enkelt stilling. Vi ber derfor om at du oppgir i søknaden om du søker heltid eller deltid, og gjerne hvilken stillingsprosent du ser for deg. Planlagt åpning er i løpet av september 2025.

Vi søker både servitør- og kjøkkenpersonale, og oppvaskhjelp.

Deltidsstillinger passer til studenter, og oppvask- ryddehjelp passer til skoleelever (over 16 år).

Som kokk/kjøkkenmedarbeider ser vi etter deg som har erfaring, liker å lage mat og er villig til å lære. Du jobber like godt alene som i team og klarer å holde hodet kaldt når det koker som mest. Du motiveres av å skape de gode matopplevelsene sammen med andre, er ansvarsfull og besluttsom i arbeidet ditt, og har god kjennskap til IK-mat. Snakker norsk/skandinavisk og engelsk.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Tilberedning og produksjon av lunsj- og middagsretter

  • Planlegging og oppfølging av daglig arbeidsrutiner

  • Kvalitetssikring av produksjonen

  • Varehåndtering og lagerstyring

  • Delta i utvikling av menyer og konsepter

  • IK-mat og mattrygghet i henhold til regelverket

  • Generell gjestebehandling

  • Jobbe aktivt for å redusere matsvinn

Som servitør ser vi etter deg som alltid har et smil på lur, liker å yte god service og har alltid fokus på gjesten. Du er fleksibel, pliktoppfyllende og arbeidsom. Har erfaring fra servering (ikke et krav, opplæring gis). Trives med å jobbe i team og holder hodet kaldt i travle øyeblikk. Er over 20 år. Snakker norsk/skandinavisk og engelsk.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Omgås gjestene og yte god service slik at gjestene får en god opplevelse og forlater fornøyd

  • Presentere, anbefale og servere mat og drikke

  • Tilberede drikke, både alkoholfrie og alkoholholdige

  • Rydding og oppdekking av serveringslokaler til ulike anledninger

  • Ta imot bestilling og betaling fra gjester

  • Holde bar og serviceområde ryddig og organisert

  • IK-alkohol og ansvar i tråd med regelverk og retningslinjer

Vi tilbyr:

  • Et godt arbeidsmiljø

  • Opplæring av erfarne ledere

  • Mye ansvar og muligheten til å påvirke driftens vekst og utvikling

  • Ansattefordeler

  • På sikt vil det være behov for flere ledere, noe som gir mulighet for utvikling og vekst

  • Lønn etter avtale