Husmannsstua
Vi skal starte en gastropub midt i Harstad sentrum der gjesten er i fokus. Vi vil skape en varm atmosfære hvor du skal du føle deg like velkommen i t-skjorte som i dressjakke. Vi har som mål å bli et naturlig samlingspunkt i sentrum, et sted hvor folk møtes for god mat, drikke og stemning. Vi er fortsatt i oppstartsfasen, og det er derfor vanskelig å fastslå eksakt stillingsprosent for hver enkelt stilling. Vi ber derfor om at du oppgir i søknaden om du søker heltid eller deltid, og gjerne hvilken stillingsprosent du ser for deg. Planlagt åpning er i løpet av september 2025.
Vi søker både servitør- og kjøkkenpersonale, og oppvaskhjelp.
Deltidsstillinger passer til studenter, og oppvask- ryddehjelp passer til skoleelever (over 16 år).
Som kokk/kjøkkenmedarbeider ser vi etter deg som har erfaring, liker å lage mat og er villig til å lære. Du jobber like godt alene som i team og klarer å holde hodet kaldt når det koker som mest. Du motiveres av å skape de gode matopplevelsene sammen med andre, er ansvarsfull og besluttsom i arbeidet ditt, og har god kjennskap til IK-mat. Snakker norsk/skandinavisk og engelsk.
Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:
-
Tilberedning og produksjon av lunsj- og middagsretter
-
Planlegging og oppfølging av daglig arbeidsrutiner
-
Kvalitetssikring av produksjonen
-
Varehåndtering og lagerstyring
-
Delta i utvikling av menyer og konsepter
-
IK-mat og mattrygghet i henhold til regelverket
-
Generell gjestebehandling
-
Jobbe aktivt for å redusere matsvinn
Som servitør ser vi etter deg som alltid har et smil på lur, liker å yte god service og har alltid fokus på gjesten. Du er fleksibel, pliktoppfyllende og arbeidsom. Har erfaring fra servering (ikke et krav, opplæring gis). Trives med å jobbe i team og holder hodet kaldt i travle øyeblikk. Er over 20 år. Snakker norsk/skandinavisk og engelsk.
Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:
-
Omgås gjestene og yte god service slik at gjestene får en god opplevelse og forlater fornøyd
-
Presentere, anbefale og servere mat og drikke
-
Tilberede drikke, både alkoholfrie og alkoholholdige
-
Rydding og oppdekking av serveringslokaler til ulike anledninger
-
Ta imot bestilling og betaling fra gjester
-
Holde bar og serviceområde ryddig og organisert
-
IK-alkohol og ansvar i tråd med regelverk og retningslinjer
Vi tilbyr:
-
Et godt arbeidsmiljø
-
Opplæring av erfarne ledere
-
Mye ansvar og muligheten til å påvirke driftens vekst og utvikling
-
Ansattefordeler
-
På sikt vil det være behov for flere ledere, noe som gir mulighet for utvikling og vekst
-
Lønn etter avtale