Har du erfaring og ambisjoner innen serveringsbransjen? Flua søker ny serveringsansvarlig servitør!

Flua Pizza As

Flua Pizza er en liten familiedrevet pizzabar i et av byens eldste hus.
Nå søker vi en nøkkelperson som kan være med å utvikle oss videre: Servitør i 80-100% som er teamleder med ansvar for service og servering

Hva vi ser etter

  • Du er minimum 20 år

  • Flere års erfaring fra bar, restaurant, servering

  • Du må ha en interesse for mat og vin, og ha et ønske om å lære

  • Du er ryddig og strukturert og har god arbeidsmoral

  • Du trives i et hektisk arbeidsmiljø, og fungerer godt under stress

  • Du motiveres av å gi kunden en fantastisk opplevelse

  • Du er en lagspiller med høy arbeidsmoral og gode kommunikasjonsevner som både kan jobbe selvstendig og under ledelse

  • Du har profesjonell og god service i fingerspissene

  • Du har naturlige lederegenskaper og liker å ta ansvar

  • Du har gode samarbeidsevner og liker å jobbe i team mot et felles mål

  • Du snakker og forstår norsk

Arbeidsoppgaver

  • Være teamleder for servering

  • Veilede ansatte til å gi gjestene fantastisk service

  • Veilede kunder i menyvalg og servere mat og drikke med et smil

  • Gi gjestene opplevelsen av å være godt tatt vare på

  • Overholde renhold og hygiene i serveringsområdet

  • Samarbeide tett med kjøkkenet og teamet for å sikre smidig drift

  • Ha den daglige kontrollen på servering og bar

  • Sette opp vaktlister sammen med teamleder kjøkken – ansvar for vaktbytter, sykdom osv.

  • Bidra i ansettelsesprosesser, lære opp nyansatte og daglige veiledning av alle serveringsansatte

  • Ha kontroll over bookingsystem, gruppereservasjoner og fakturering

  • Opparbeide kunnskap om våre viner og tilbud i baren, og lære dette videre til øvrig personale

  • Ha oversikt over varelager for bar og servering og bidra i bestilling

  • Ansvar for internkontroll for alkohol, inkludert opplæring av personalet

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige lønn og betingelser. Vi vil betale godt for rett kompetanse

  • Et lite og veldig hyggelig arbeidsmiljø med supre kollegaer og de beste gjestene

  • En liten arbeidsplass som drives med lidenskap, hvor du blir en sentral del av driften

  • Muligheten til å lære og utvikle dine ferdigheter innen ledelse, service, mat og vin

  • Gode utviklingsmuligheter for rett person

Jobbsted