Frich’s Hotel Hamar søker Sous Chef

  • Heltid
  • FURNES, NORGE
  • 16. desember 2025

Har du lidenskap for nordisk mat og norske råvarer – og vil ta en lederrolle som soussjef hos Frich’s Hotel Hamar?

 

Frich’s Hotel Hamar søker en erfaren og faglig sterk soussjef som ønsker å ta en sentral rolle i kjøkkenledelsen. Som soussjef vil du være kjøkkensjefens høyre hånd og bidra til å sikre høy kvalitet, effektiv drift og et positivt arbeidsmiljø.

 

Du vil ha en aktiv rolle både i produksjonen og i den daglige ledelsen av kjøkkenet. Det er svært viktig at du har bred erfaring, høy faglig kompetanse innen matlaging, renhold og kjøkkenledelse, og at du trives med å ta ansvar og vise initiativ.

 

Rollen krever at du er fleksibel, strukturert og trygg på å ta egne beslutninger. Du må kunne styre din egen hverdag, prioritere oppgaver og delegere arbeid for å sikre god flyt, høy kvalitet og effektiv logistikk i driften.

 

I tett samarbeid med kjøkkensjefen Truls og F&B Manager Tom-Vidar får du ansvar for planlegging, bemanning, opplæring og gjennomføring av kjøkkendriften – fra à la carte og frokost til større banketter og selskaper.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Tilberedning av mat til à la carte, banketter og ulike eventer
  • Planlegging og gjennomføring av menyer i samarbeid med kjøkkensjef
  • Bidra til effektiv og strukturert drift av kjøkkenet
  • Sikre høy kvalitet og presentasjon på alle retter
  • Oppfølging av renhold, IK-mat og hygienerutiner
  • Lagerkontroll, varebestilling og råvarehåndtering
  • Veiledning og oppfølging av kokker og lærlinger

Kvalifikasjoner og erfaring:

  • Minimum 5 års erfaring som kokk, gjerne med lederansvar
  • Fagbrev som kokk
  • Erfaring fra hotellbransjen er en fordel
  • Kjennskap til nordisk kjøkken og nordiske råvarer
  • Selvgående, fleksibel, strukturert og løsningsorientert
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig

Vi kan tilby:

  • En fast, fulltidsstilling i en spennende og ansvarsfull rolle.
  • Muligheten til å jobbe i et team av erfarne kokker med lidenskap for nordisk kjøkken og råvarer.
  • En sjanse til å sette ditt preg på et av de mest spennende hotellene i Mjøsregionen.
  • Konkurransedyktige betingelser for den rette kandidaten.

Oppstart: 1. februar 2026

 

Er dette noe for deg?
Send oss din søknad og CV så snart som mulig ved å klikke på "Søk nå"-knappen, eller send en epost til paul@utelivpartner.no  Merk emne med “Frich's Hotel Hamar – Sous Chef”.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

 

Du må logge inn for å søke på denne stillingen.


Opprett en profil, og søk enkelt på jobber. Trykk på knappen nedenfor, for å komme i gang.

Jobbsted