Milepelen Hotell & Vertshus As
Er du utdannet kokk og du brenner for gode matopplevelser?
Vi søker etter en matglad kokk i 80-100% stilling til vårt kjøkken på Milepelen Hotell & Vertshus. Vi holder til midt i hjertet av Nord-Odal i Sand sentrum. Vi er kjent for tradisjonsrik og god hjemmelaget mat. Vi har både a la carte, catering, selskaper og forskjellige arrangementer. Nå søker vi etter en dyktig og engasjert kokk som vil bli en del av vårt dedikerte team!
Dine arbeidsoppgaver som kokk:
-
Tilberedning av mat i henhold til restaurantens menyer og standarder.
-
Sikre at rutiner for renhold og hygiene overholdes.
-
Varebestilling og varemottak.
-
Bidra til menyutvikling og arrangementer som f.eks. afternoon tea, grill kvelder og meny aftener.
-
Ivareta gjesters behov og bidra til gode kundeopplevelser, svare på telefoner og mailer.
Vi ser etter deg som:
-
Har fagbrev som kokk, og gjerne noen års erfaring.
-
Er blid, effektiv, imøtekommende og serviceinnstilt.
-
Har ordenssans og arbeidskapasitet.
-
Jobber godt både selvstendig og i team.
-
Tar initiativ, og er ikke redd for å ta i et tak der det trengs.
Vi tilbyr:
-
En spennende og variert arbeidshverdag – hos oss er ingen dag lik!
-
Variert arbeidstid (dag, kveld og helg).
-
Fast stilling.
-
Lønn etter tariff.
Du må gjerne være glad i nye utfordringer som f.eks. å være med på utvikling av sosiale medier og fotografering av mat. (Ikke noe krav).
Har du lyst til å bli vår nye kollega? Kjenner du at det kribler i magen etter å prøve noe nytt? Send din søknad og CV til kjøkkensjef Nina Sæther på mail: nina.saether@milepelen.no
Har du spørsmål?
Nina Sæther kan også nåes på tlf nr. 95277941.
Vi går gjennom søknader forløpende.
Oppstart: 1. desember / etter avtale.
Stillingsprosent: Fra 80% opptil 100% – etter hva som passer deg og oss best.