Er du klar for nye utfordringer og store smaker?Vi styrker teamet og ser etter soussjef!

  • Heltid
  • BODØ, NORGE
  • Publisert: 6 dager siden
  • 15. juli 2025

Torget Bodø (Pangea Kitchen & Bar)

Vil du være med å utvikle byens mest dynamiske og spennende restaurantkonsept?

Arbeidsoppgaver/ansvarsområder

• Utvikling av meny i samarbeid med Kjøkkensjef og Dagligleder

• Kvalitetssikring av produkt

• Lagerkontroll/varetelling

• Varebestilling

• IK MAT /HACCAP og internkontroll

• Stedfortreder for kjøkkensjef

Egenskaper

• Du har fagbrev som kokk og relevant erfaring fra lignende stillinger i bransjen

•Du snakker norsk/ skandinavisk, eller må være solid i engelsk

• Serviceminded

• Selvstendig

• Løsningsorientert

• Fleksibel

• Stiller høye krav til deg selv og de rundt deg

• Liker en hektisk og en pulserende arbeidsdag

• Tydelig og sikker i din rolle

• Teamplayer

Vi tilbyr

• Konkurransedyktige betingelser

• Ansvarsfull jobb hvor vi har ett stort fokus på kvalitet og utvikling

• Godt arbeidsmiljø med høy trivsel og seriøs drift

• Selvstendig og variabel arbeidsdag

Dette er en spennende stilling, i ett unikt restaurantkonsept hvor vi jager etter den gode gjeste-opplevelsen.høres dette ut som noe for deg?

English text:

Do you want to join and develop the city's most dynamic and exciting restaurant concept?

Tasks/areas of responsibility

• Development of the menu in collaboration with the Head Chef and General Manager

• Quality assurance of product

• Inventory control/stock counting

• Product order

• IK MAT /HACCAP

• Deputy head chef

Characteristics

• You have a certificate as a chef and relevant experience from similar positions in the industry

•You speak Norwegian/Scandinavian, or must be solid in English

• Service minded

• Independent

• Solution oriented

• Flexible

• Makes high demands on yourself and those around you

• Likes a hectic and pulsating working day

• Clear and confident in your role

• Team player

We offer

• Competitive conditions

• Responsible job where we have a strong focus on quality and development

• Good working environment with high levels of well-being and serious operation

• Independent and variable working day

This is an exciting position, in a unique restaurant concept where we chase after the good guest experience. Does this sound like something for you?

Jobbsted