Bakeriansvarlig – Headbaker

  • Heltid
  • , NORGE
  • Publisert: 3 dager siden
  • 8. februar 2026

Lofotr Næringsdrift As

Bakeriansvarlig

Head Baker

Bakeriet i Å i søker sesong ansatte 2026

Arbeidet består av baking, salg og service til gjester.

Må også regne med helg- og natt arbeid. Stillingsstørrelse er ca. 35-40 timer per uke. Stillingen er tilgjengelig fra 26.mai – 11 okt. Dag, natt, hverdag, helg.

Norwegian Fishing village Museum is hiring seasonal employees for our Bakery. The work consists of baking in a woodfired oven from 1878, sales and service to international guest in a very busy environment.

Daytime, night, weekdays, and weekends.

Approx 35-40 hours pr week from ca 26.may – 11 October.

Ansvarsområder

Main areas of responsibility.

Bakeriansvarlig med hovedansvar for den daglige driften av bakeri og kafé.

Head baker with main responsibility for the day-to-day operations of the bakery.

Krav til kompetanse

Qualifications

· Baker / Baker

· Erfaren teamleder / Experienced Teamleader

· Erfaring fra bakeri. Experience from bakery, pastry shop or similar.

· Språk /Language: English

· Kan formidle bakerihåndverk og baketradisjon i et levende museum

· Can provide information regarding the bakery and traditions to guests.

Personlige egenskaper

Personal Qualifications

· Engasjert, Serviceinnstilt lagspiller / energetic and creative team player,

· Ryddig og pålitelig / Tidy and reliable

Jobbsted