Restaurantsjef

  • Heltid
  • STAVANGER, NORGE
  • Publisert: 5 dager siden
  • 30. oktober 2025

Bullock Steak & Bar

Dine arbeidoppgaver vil være:

  • Aktiv tilstedeværelse og ledelse i restauranten med gjester og ansatte.
  • Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring, vaktplan, kostnadskontroll /fortjeneste.
  • Opplæring, oppfølging og utvikling av medarbeidere
  • Oppfølging av rutiner og systemer
  • Varebestilling, varelager, varetelling og kontroll.
  • Tett samarbeid med Daglig leder.
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i de ulike avdelingene.
  • Se til at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges.

Kvalifikasjoner:

  • Tidligere erfaring fra restaurant eller bar.
  • Skandinavisk språk (flytende).
  • Interesse for vin.

Personlige egenskaper:

  • Genuin interesse for mat og drikke
  • Du liker å jobbe med mennesker
  • Du tar ansvar og gjennomfører/fullfører de oppgavene du har
  • Selvstendighet
  • Du oppleves som positiv og imøtekommende.