Er du utdannet kokk og du brenner for gode matopplevelser?

  • Heltid
  • SAGSTUA, NORGE
  • Publisert: 3 uker siden
  • 30. oktober 2025

Milepelen Hotell & Vertshus As

Er du utdannet kokk og du brenner for gode matopplevelser?

Vi søker etter en matglad kokk i 80-100% stilling til vårt kjøkken på Milepelen Hotell & Vertshus. Vi holder til midt i hjertet av Nord-Odal i Sand sentrum. Vi er kjent for tradisjonsrik og god hjemmelaget mat. Vi har både a la carte, catering, selskaper og forskjellige arrangementer. Nå søker vi etter en dyktig og engasjert kokk som vil bli en del av vårt dedikerte team!

Dine arbeidsoppgaver som kokk:

  • Tilberedning av mat i henhold til restaurantens menyer og standarder.

  • Sikre at rutiner for renhold og hygiene overholdes.

  • Varebestilling og varemottak.

  • Bidra til menyutvikling og arrangementer som f.eks. afternoon tea, grill kvelder og meny aftener.

  • Ivareta gjesters behov og bidra til gode kundeopplevelser, svare på telefoner og mailer.

Vi ser etter deg som:

  • Har fagbrev som kokk, og gjerne noen års erfaring.

  • Er blid, effektiv, imøtekommende og serviceinnstilt.

  • Har ordenssans og arbeidskapasitet.

  • Jobber godt både selvstendig og i team.

  • Tar initiativ, og er ikke redd for å ta i et tak der det trengs.

Vi tilbyr:

  • En spennende og variert arbeidshverdag – hos oss er ingen dag lik!

  • Variert arbeidstid (dag, kveld og helg).

  • Fast stilling.

  • Lønn etter tariff.

Du må gjerne være glad i nye utfordringer som f.eks. å være med på utvikling av sosiale medier og fotografering av mat. (Ikke noe krav).

Har du lyst til å bli vår nye kollega? Kjenner du at det kribler i magen etter å prøve noe nytt? Send din søknad og CV til kjøkkensjef Nina Sæther på mail: nina.saether@milepelen.no

Har du spørsmål?

Nina Sæther kan også nåes på tlf nr. 95277941.

Vi går gjennom søknader forløpende.

Oppstart: 1. desember / etter avtale.

Stillingsprosent: Fra 80% opptil 100% – etter hva som passer deg og oss best.

Jobbsted