Tilkallingsvikar

  • Deltid
  • SKIEN, NORGE
  • Publisert: 1 dag siden
  • 29. september 2025

Kantinedrift, produksjonskjøkken, anretning - Skien, Porsgrunn og Notodden, Sykehuset Telemark HF

Tilkallingsvikar i avdeling ernæring (produksjonskjøkken, anretning, kantine), Sykehuset Telemark HF – Skien, Porsgrunn og Notodden.

Avdeling ernæring er sykehusets leverandør av mat til pasienter, ansatte og besøkende. 
Vårt strategiske mål er rett mat til rett pasient i rett tid. Der vi skal sikre god pasientbehandling gjennom et godt mattilbud som fremmer god helse. 

I den forbindelse søker vi nå etter fleksible og matglade tilkallingsvikarer som vil bidra til å gi våre pasienter og pårørende den beste kvalitet og service

Er du student/ deltidsstudent eller bare ønsker å ha en jobb på dagtid, der du ha regi på når du har anledning til å jobbe, vil denne stillingen kanskje passe perfekt for akkurat deg.

Arbeidssted vil være i våre kantiner, anretninger og produksjonskjøkken på Sykehuset Telemark, Skien, Porsgrunn og Notodden.

Kantine og produksjonskjøkken: mandag til fredag, 07:00 – 15.00
Anretning: mandag til søndag, 08:00 – 16:00 med arbeid hver 3 helg

Tiltredelse snarest. Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende til intervju.

Vi håper du har du lyst til å jobbe som tilkallingsvikar hos oss i avdeling ernæring. Så registrer din søknad i dag. Det gjør du ved å klikke på Søk på stillingen. Husk å fylle ut både søknad og CV. Vi vil gjerne høre fra deg.

Alle søkere må benytte Webcruiter. Attester og vitnemål må lastes opp som vedlegg i PDF format og legges ved søknaden. Opplysningene i CV- og rekrutteringsdatabasen oppbevares i henhold til EUs personvernforordning/GDPR (EU 2016/679).

Arbeidsoppgaver

  • Ferdigstillelse av varme og kalde retter og servering av måltider
  • Klargjøring og salg av varm og kald mat i vår kantine 
  • Oppvask og renhold 
  • Logistikk av matvarer 
  • Følge de retningslinjer som gjelder                                                                                                                                                                                                             

Kvalifikasjoner

  • Erfaring fra kjøkkenarbeid er ønskelig
  • Erfaring fra direktesalg er en fordel (Buffèt og kassesalg)
  • Beherske norsk språk skriftlig og muntlig for en forsvarlig yrkesutøvelse

Personlige egenskaper

  • Evne til å arbeide selvstendig og i samarbeid med andre
  • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
  • Du er faglig interessert, initiativrik og tar ansvar for egen læring
  • Du er serviceinnstilt, strukturert og ansvarsbevisst
  • Du deler våre verdier; kvalitet, respekt og trygghet
  • Serviceinnstilt, og ha fokus på kvalitet
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø
  • God fysisk form

Vi tilbyr

  • Lønn etter tariff
  • Intern opplæring
  • En spennende jobb i en aktiv og matglad avdeling
  • Gode muligheter for faglig- og personlig utvikling
  • Velferdstilbud til ansatte
  • Alle ansatte ved Sykehuset Telemark omfattes av gode pensjons- og forsikringsordninger kompetanseplaner, opplæring og veiledning
  • Gode muligheter for faglig- og personlig utvikling
  • Alle ansatte ved Sykehuset Telemark omfattes av gode pensjons- og forsikringsordninger. 

    Sjekk gjerne ut vår hjemmeside www.sthf.no/om-oss/jobbe-hos-oss/

Kontaktinformasjon

Bjørn Halvorsen, Seksjonsleder – Anretning, 90923653
Wenche Kristine R, Røstad, Seksjonsleder -Produksjonskjøkken Skien og Notodden, 91582811
Michelle Espeli, Seksjonsleder – kantinedrift, +4741561910

Arbeidssted

Ulefossvegen 55
3730 Skien

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Sykehuset Telemark HF

Referansenr.: 4991573446
Stillingsprosent: 0%
Tilkalling / Timebasis
Startdato: 11.08.2025
Søknadsfrist: 30.09.2025

Du må logge inn for å søke på denne stillingen.


Opprett en profil, og søk enkelt på jobber. Trykk på knappen nedenfor, for å komme i gang.

Jobbsted