Kantinedrift, produksjonskjøkken, anretning - Skien, Porsgrunn og Notodden, Sykehuset Telemark HF
Tilkallingsvikar i avdeling ernæring (produksjonskjøkken, anretning, kantine), Sykehuset Telemark HF – Skien, Porsgrunn og Notodden.
Avdeling ernæring er sykehusets leverandør av mat til pasienter, ansatte og besøkende.
Vårt strategiske mål er rett mat til rett pasient i rett tid. Der vi skal sikre god pasientbehandling gjennom et godt mattilbud som fremmer god helse.
I den forbindelse søker vi nå etter fleksible og matglade tilkallingsvikarer som vil bidra til å gi våre pasienter og pårørende den beste kvalitet og service.
Er du student/ deltidsstudent eller bare ønsker å ha en jobb på dagtid, der du ha regi på når du har anledning til å jobbe, vil denne stillingen kanskje passe perfekt for akkurat deg.
Arbeidssted vil være i våre kantiner, anretninger og produksjonskjøkken på Sykehuset Telemark, Skien, Porsgrunn og Notodden.
Kantine og produksjonskjøkken: mandag til fredag, 07:00 – 15.00
Anretning: mandag til søndag, 08:00 – 16:00 med arbeid hver 3 helg
Tiltredelse snarest. Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende til intervju.
Vi håper du har du lyst til å jobbe som tilkallingsvikar hos oss i avdeling ernæring. Så registrer din søknad i dag. Det gjør du ved å klikke på Søk på stillingen. Husk å fylle ut både søknad og CV. Vi vil gjerne høre fra deg.
Alle søkere må benytte Webcruiter. Attester og vitnemål må lastes opp som vedlegg i PDF format og legges ved søknaden. Opplysningene i CV- og rekrutteringsdatabasen oppbevares i henhold til EUs personvernforordning/GDPR (EU 2016/679).
Arbeidsoppgaver
- Ferdigstillelse av varme og kalde retter og servering av måltider
- Klargjøring og salg av varm og kald mat i vår kantine
- Oppvask og renhold
- Logistikk av matvarer
- Følge de retningslinjer som gjelder
Kvalifikasjoner
- Erfaring fra kjøkkenarbeid er ønskelig
- Erfaring fra direktesalg er en fordel (Buffèt og kassesalg)
- Beherske norsk språk skriftlig og muntlig for en forsvarlig yrkesutøvelse
Personlige egenskaper
- Evne til å arbeide selvstendig og i samarbeid med andre
- Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
- Du er faglig interessert, initiativrik og tar ansvar for egen læring
- Du er serviceinnstilt, strukturert og ansvarsbevisst
- Du deler våre verdier; kvalitet, respekt og trygghet
- Serviceinnstilt, og ha fokus på kvalitet
- Bidra til et godt arbeidsmiljø
- God fysisk form
Vi tilbyr
- Lønn etter tariff
- Intern opplæring
- En spennende jobb i en aktiv og matglad avdeling
- Gode muligheter for faglig- og personlig utvikling
- Velferdstilbud til ansatte
- Alle ansatte ved Sykehuset Telemark omfattes av gode pensjons- og forsikringsordninger kompetanseplaner, opplæring og veiledning
- Gode muligheter for faglig- og personlig utvikling
- Alle ansatte ved Sykehuset Telemark omfattes av gode pensjons- og forsikringsordninger.
Sjekk gjerne ut vår hjemmeside www.sthf.no/om-oss/jobbe-hos-oss/
Kontaktinformasjon
Bjørn Halvorsen, Seksjonsleder – Anretning, 90923653
Wenche Kristine R, Røstad, Seksjonsleder -Produksjonskjøkken Skien og Notodden, 91582811
Michelle Espeli, Seksjonsleder – kantinedrift, +4741561910
Arbeidssted
Ulefossvegen 55
3730 Skien
Nøkkelinformasjon:
Arbeidsgiver: Sykehuset Telemark HF
Referansenr.: 4991573446
Stillingsprosent: 0%
Tilkalling / Timebasis
Startdato: 11.08.2025
Søknadsfrist: 30.09.2025