Søndre Grevle
Har du lyst til å være en del av en gjeng som vil være noe mer enn bare en arbeidsplass?
På Søndre Grevle er vi en gjeng som syns det vi driver med er ordentlig moro!
Vi digger at vi har en hektisk sommersesong, og tid til en ekstra kaffe kopp med idemyldring i en roligere vintersesong.
På Søndre Grevle driver vi med mye forskjellig.
Vi dyrker grønnsaker og bær, driver med utegris og selger alt vi produserer i gårdsbutikken vår.
Vi har et produksjonskjøkken på gården, der alt vi gjør endrer seg etter sesongene.
Vi videreforedler kjøtt fra egne griser, lager middager til salg i gårdsbutikken og baker.
Nå skal vår kjære kjøkkenansvarlig Kasia skal flytte, og vi leter etter en ny person til kjøkkenet vårt.
Vi søker etter en person som trives med å jobbe i et lite team, og som har lyst å være med å forme/prege bedriften videre.
Vi er totalt 9 medarbeidere på gården, der 3 er fulltid og resten helg/deltid. Noen flere i sommersesongen.
Gårdsbutikken holder åpent hele året (tirsdag-søndag) og hver dag i sommersesongen.
Beskrivelse av ansvarsområder og arbeidsoppgaver
Ansvar for kjøkkenet i forhold til planlegging og gjennomføring av produksjon.
Ansvar for renhold/IK-mat.
Produksjon av:
Middager: større volum som kjøles ned og pakkes til salg i gårdsbutikk.
Bakst: Hvetedeiger, focaccia og enkle kaker.
Tilbehør: eks aioli, potetsalater osv.
Ønskede kvalifikasjoner
Kunnskap om IK-mat/Haccap.
Arbeidserfaring med mat eller interesse for mat.
Det vil bli gitt full opplæring, så personlige egenskaper blir vektlagt fremfor utdannelse.
Ønskede personlige egenskaper
Strukturert og ryddig i gjennomføring av arbeidsoppgaver.
Selvstendig.
Kreativ.
Kvalitetsbevisst.
100% stilling, med mulighet for tilrettelegging av arbeidstid/stillingsprosent.
I utgangspunktet arbeid mandag-fredag, noe helg må påberegnes ved aktiviteter på gården (for eksempel høstmarked).
Lønn etter avtale.