Chef – Døgnvill Burger Vulkan

  • Heltid
  • OSLO, NORGE
  • Publisert: 6 dager siden
  • 11. august 2025

Døgnvill Burger Bjørvika

About job

See below for the English version.

Døgnvill Burger Vulkan leter nå etter en kokk i heltidstilling. Vi leter etter deg som er glad i mat, strukturert og vant til å jobbe i et høyt tempo, og som har lyst til å samarbeide med ambisiøse og trivelige kolleger i en voksende bedrift.

Som kokk i Døgnvill forventer vi at:

  • Du er nøyaktig og effektiv i produksjon, forebredelse av retter og være med opprettholde en konstant flyt i service.

  • At du følger Døgnvills rutiner og polices i henhold til IK-mat, oppskrifter, allergener og mottak av varer

  • Ta imot og gjennomføre oppgaver delegert av kjøkkensjef eller sous chef

Kvalifikasjonskrav:

Du sitter på relevant arbeidserfaring og har gjerne fagbrev. Som person er du nøyaktig, effektiv, strukturert og fleksibel. Ved vurdering av kvalifiserte søkere vil det også bli lagt vekt på om du har:

  • Minimum 2 års relevant bransjeerfaring

  • Minimum 6 måneders erfaring fra lignende stilling

  • Snakke flytende engelsk

  • Mulighet til å jobbe skift og helg

På generelt grunnlag tror vi at du er en punktlig og nøyaktig person som har lyst til å jobbe i en voksende bedrift hvor stå-på-vilje og tilstedeværelse er viktige nøkkelord. Du har høyst sannsynlig en relevant utdanning og arbeidsbakgrunn å vise til, men som person er du like opptatt av at de personlige egenskapene dine kan komme til nytte, som de teoretiske. Du er glad i å kommunisere og samarbeide, er trygg i din rolle og jobber fleksibelt, men målrettet.

Vi kan tilby:

En arbeidsplass i stadig utvikling, fleksible arbeidstider, konkurransedyktig lønn, et kollegialt arbeidsmiljø og et strukturert opplæringsprogram.

_______________________________________________________

Døgnvill Vulkan are now looking for a full-time Chef. We are looking for chefs who loves food, are structured and used to work in a working atmosphere with high tempo, and wants to work together with ambitious and nice colleagues in a growing company.

As a chef in Døgnvill we expect you:

  • To be accurate and efficient in production, prepare dishes and maintain a constant flow in service.

  • Follow Døgnvill routines regarding IK-mat, recipe cards, allergens and receiving deliveries.

  • Perform other duties delegated by kitchen manager or sous chef

Qualifications:

You have relevant experience and as a person you are accurate, effective, structured and flexible.

  • A minimum 2 years experience in kitchen preparations and cooking

  • At least 6 months experience in a similar capacity

  • Must be able to communicate clearly and speak English fluently

  • Possibility to work evening and weekends

On a general basis we think you are an accurate and punctual person who wants to work in a growing company where a big courage and desire are key words. You most likely have experience or education but as a person you want your personal skills to be as important as your theoretical. You like to communicate and work with colleagues, are safe in your role and as a person – flexible but targeted.

We can offer:

A working place that is constantly in movement, flexible working hours, competitive wages, a good working environment and a structured training program.

Du må logge inn for å søke på denne stillingen.


Opprett en profil, og søk enkelt på jobber. Trykk på knappen nedenfor, for å komme i gang.

Jobbsted