
Havila Hotel Ivar Aasen
Havila Hotel Ivar Aasen har ledig stilling som kokk
Vi forventer
Du er en blid og effektiv person som er nøyaktig og strukturert i ditt arbeid. Fleksibilitet og initiativrik som trives i et hektisk arbeidsmiljø med ansvar. Erfaring fra lignende stilling og serviceyrket er en styrke. I tillegg har du en utpreget "det skulle bare mangle"-holdning med god serviceinstilling og driftsforståelse.
Krav til kompetanse:
-
Motiverende
-
Prestasjonskultur
-
Planlegging og struktur
Ønsket kompetanse:
-
Erfaring fra kjøkken og A la Carte menyer
-
Lagerkontroll og IK mat
-
Kvalitetssikring
Personlige egenskaper:
-
Sammarbeid
-
Tåle stress og ''stå i det''
-
Forståelse av kjøkken og hotelldrift
Du kan forvente:
En utfordrende og spennende stilling i samarbeid med din leder og dine kollegaer ved Havila Hotel Ivar Aasen Ørsta. Fokus på videreutvikling, gjesten i sentrum, service, sikkerhet, kvalitet og det lille ekstra.