PRØYSENHUSET
Vil du lage god mat i hyggelige omgivelser med norsk kulturarv som bakteppe?
Prøysenhuset søker en dyktig og selvstendig kokk til et vikariat i 100 % stilling med oppstart i juli og varighet til jul 2025.
Prøysenhuset søker en dyktig og selvstendig kokk til et vikariat i 100 % stilling med oppstart i juli og varighet til jul 2025.
Om stillingen:
Som kokk hos Prøysenhuset vil du bli en del av et lite, dedikert team som lager mat til både publikum og grupper. Vi serverer både buffet og enkel à la carte, og det er viktig at du trives med å arbeide strukturert, i team og selvstendig.
Arbeidstiden er hovedsakelig dagtid på hverdager og i helger, men kveldsarbeid kan forekomme ved spesielle arrangementer. Vi har kafé, à la carte, buffet, konfirmasjoner, barnedåp, kurs og konferanser.
Arbeidsoppgaver:
-
Tilberede og anrette varm- og kaldmat til buffet og enkel à la carte
-
Planlegging og klargjøring av dagens meny
-
Bidra i matlaging og matservering ved selskaper og arrangementer
-
Ivareta god hygiene og orden på kjøkkenet (IK-mat)
-
Varemottak og enkel varebestilling
-
Arbeide selvstendig i helger og bidra til et godt samarbeid i ukedagene
Vi ser etter deg som:
-
Har fagbrev som kokk (relevant erfaring kan kompensere)
-
Snakker og forstår norsk
-
Kan jobbe selvstendig, særlig i helger
-
Er strukturert, effektiv og har et godt øye for kvalitet
-
Er fleksibel og trives med varierte arbeidsdager
Vi tilbyr:
-
Fulltidsstilling (vikariat) frem til jul 2025
-
Fastlønn i henhold til KS sitt lønnsregulativ
-
Et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø
-
Varierte arbeidsdager med både publikum og selskaper
-
En unik arbeidsplass i naturskjønne omgivelser
Om Prøysenhuset:
Prøysenhuset er åpent for publikum torsdag til søndag, og tar imot grupper, kurs og konferanser også på øvrige dager. Huset er et viktig samlingspunkt for kultur, opplevelser og god mat – midt i hjertet av Alf Prøysens rike.
Vi ser frem til å høre fra deg! Søk ved å klikke på “Søk nå” knappen, eller send en e-post til paul@utelivpartner.no med å markere emne “Kokk Prøysenhuset”.