Servitører FOH

Under Restaurant As

Under ligger fem og en halv meter under havflaten på Lindesnes, og tilbyr en uforglemmelig matopplevelse med panoramautsikt over havbunnen. Vi serverer en sesongbasert meny med 10–12 retter, hvor råvarene hentes lokalt fra både sjø og land.

Hva vi ser etter

-Lidenskap for smak, råvarer og matens historie

-Interesse for å formidle denne lidenskapen til våre gjester

-Evne til å trives i et rolig og naturskjønt miljø

-Ønske om å være en del av et team med store ambisjoner

Arbeidsoppgaver

Jobbe tett i team med sommelierene våre

Få mulighet for å jobbe og lære servitør yrket på michelin-nivå

Sørge for en unik gjesteopplevelse.

Er du usikker på om dette er noe for deg?

Hos oss ansetter vi først og fremst mennesket — ikke CV-en din. Vi tror på personligheten din, nysgjerrigheten din og ønsket om å lære.

Vi tilbyr

-Konkurransedyktige betingelser

-Rimelig personalbolig

-Mulighet til å utforske den fantastiske naturen rundt oss, både til sjøs og til lands

-En arbeidsplass hvor balanse mellom arbeid og fritid er viktig

-Et engasjert og inkluderende team med stor lidenskap for faget

-Mulighet for personalbolig

Du vil få rikelig med tid til å utforske den fantastiske naturen som omgir oss, både til sjøs og til lands. Vi oppmuntrer teamet til å bruke naturen aktivt, og vi ser på det som en mulighet for læring og utforskning, både i arbeidstiden og i fritiden.

Evnen til å trives i den rolige atmosfæren her i området rundt oss er viktig. Men hvis du også søker mer urbane impulser, tilrettelegger vi for lange fridager annenhver helg.

Viktigst av alt er at du virkelig må være lidenskapelig opptatt av faget ditt. Lidenskap for smak, råvarer, matens historie, og ha en genuin interesse for å formidle dette til våre gjester. Vi ønsker å feire og fremme mangfoldet som finnes både i den blå og grønne naturen rundt oss, samtidig som vi ønsker å bevare og løfte frem våre forfedres matkultur. Å være komfortabel med å tilbringe tid utendørs er nødvendig, da en betydelig del av arbeidshverdagen tilbringes både på havet og i skogen.

Vi har store ambisjoner for den lille restauranten vår, med et team der alle er like viktige.

I samarbeid med Lindesnes Havhotell, som ligger kun 200 meter unna, tar vi også imot lærlinger. Hvis du er interessert i en spennende læretid og deler vår lidenskap for bærekraftig bruk av havet, vil vi gjerne høre fra deg.