AS Lierkroa
Vi er på utkikk etter en dyktig, lidenskapelig og erfaren kokk som tar ansvar for at all mat som serveres er av høyeste kvalitet og tilfredstiller våre gjesters stadig økende forventninger.
Det er ikke krav om fagbrev men relevant god erfaring fra a la carte kjøkken. Jobben krever, i tillegg til at du er blid og utadvendt, at du har har gode samarbeidsevner samt evne til å jobbe raskt, selvstendig og systematisk under press. Du har god forståelse for kjøkkenøkonomi, råvarer og viktigheten av å til enhver tid ha full kontroll på kjøkkenet.
Kvalifikasjoner
-
Erfaring fra tilsvarende stilling
-
Må kunne fungere godt, også under stress og krevende situasjoner.
-
Være utadvendt, samarbeidsvillig og ha gode kommunikasjonsegenskaper.
-
Være nytenkende og service innstilt, samt ha interesse for nye mattrender.
-
Kunnskap om allergener.
-
Førkort klasse B
-
Gode norsk kunnskaper
Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, varierte arbeidsoppgaver, pensjonsordninger, forsikring, lønn etter kvalifikasjoner, videreutvikling av kjøkkendriften.
Du må regne med å arbeide i helger.