Brattrein Hotell As
Arbeidsoppgaver:
-
Tilberede lunch og middag.
-
God varehåndtering og råvareforståelse.
-
Oppfølging av generelt renholds- og IK mat-rutiner
Hva vi forventer av deg:
-
At du er en blid, arbeidsom og engasjert person som liker å ta ansvar.
-
At du er serviceinnstilt og alltid setter gjesten først – hver dag.
-
Helst fagbrev som kokk, men god og relevant erfaring fra hotell- og/eller restaurantkjøkken vil kunne erstatte det.
-
Er selvgående, kreativ og løsningsorientert.
-
God og tydelig kommunikasjonsevne.
Hva du kan forvente av oss:
-
Lønn iht. tariff.
-
Personalpriser på andre hotell i Unike Hoteller.
-
I Unike Hoteller har vi fokus på trivsel og miljø, både for gjester og ansatte – vi skal ha fokus på gjestene og vi skal ha det gøy i vår arbeidshverdag.
Søknad:
Vi ser frem til å motta din søknad på mail til hotellsjef.morgedal@unikehoteller.no, merk søknaden "kokk".