Eik&Friends
Heim er som hjemme. Bortsett fra at du har hundre typer øl i kjøleskapet og at det alltid kommer lekre rustikke retter levert med et smil fra kjøkkenet. HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk. På Heim serverer vi maten på en rustikk og ekte måte i kombinasjon med godt drikke. Vi har til enhver tid minimum 100 ulike typer håndverksøl, hvor mange av de er på fat. I baren finner du også et rikt utvalg av kvalitetsprodukter innenfor brennevin med et spesielt fokus på de brunere typene og akevitt.
Hva vi ser etter:
Vi søker nå etter en effektiv og pålitelig oppvaskmedarbeider som trives i et hektisk miljø og bidrar med godt humør og stå-på-vilje. Hos oss er oppvasken en viktig del av kjøkkenets flyt, og vi ser etter deg som tar eierskap til oppgavene og liker å jobbe som en del av et lag. Du vil være en nøkkelperson for å sikre at kjøkkenet fungerer sømløst – og du vil også bidra med enklere produksjonsoppgaver når det trengs.
Stillingen er en deltidsstilling i sesong – perfekt for deg som vil ha en aktiv og sosial sommerjobb
Arbeidsoppgaver:
- Passe på at oppvasken tas i henhold til selskapets retningslinjer
- Enklere produksjonsoppgaver på kjøkkenet
- Følge prosedyrer i henhold til IK-mat, renhold og sikkerhet
- Stillingen krever at du kan jobbe både dagtid, kveldstid og helger
- Være fleksibel, like høyt tempo og ha en profesjonell innstilling mot kollegaer
Egenskaper vi ser etter:
- Ryddig, punktlig, fleksibel og med godt humør
- Du liker at det er høy fart og jobber godt under press
- Evnen til å jobbe effektivt i et hektisk miljø
- Pålitelig og ansvarsbevisst
Kvalifikasjoner:
- Erfaring fra lignende jobber er en fordel, men ikke et krav
- Over 18 år
- Kommunisere godt på norsk og/eller engelsk
Vi tilbyr:
- Gode lønnsbetingelser
- Godt arbeidsmiljø
Om arbeidsgiveren
Eik&Friends har på kort tid blitt et av Norges største konsern innen restaurant- og uteliv. I dag eier og drifter vi 60 ulike serveringssteder i hele Norge. Våre steder omfatter alt fra nabolagsrestauranter og barer til store nattklubber og eventlokaler. Vårt mål er å levere fantastiske gjesteopplevelser, bevare det kulinariske mangfoldet i norsk serveringsbransje, og ikke minst å skape bransjens beste arbeidsplasser