Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Thon Partner Hotell Mo i Rana søker Frokostkokk

Norlandia Hotel Group

Er du glad i å lage mat sammen med andre mennesker i et hektisk miljø? Ønsker du å jobbe et sted med varierte utfordringer hvor du kan få lov til å utvikle deg og være kreativ?

Vi søker nå en frokostkokk til heltidsstilling hos oss.

Thon Partner Hotell Mo i Rana ligger idyllisk ved fjorden. Her får du roen fra havet og samtidig er det gangavstand til sentrum og kjøpesenter. Hotellet har 145 rom og tilbyr Thon Hotels' fantastiske frokostbuffet.
 

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Forberedelse og produksjon av frokost
  • Planlegging og oppfølging av daglig arbeidsfordeling
  • Kvalitetssikring av produksjon
  • Varehåndtering og lagerkontroll
  • IK-mat
  • Generell gjestebehandling
  • Aktivt jobbe for å redusere matsvinn
     

For å trives i denne stillingen, er det en fordel om du:

  • Har fagbrev og/eller relevant erfaring
  • Har god kjennskap til IK-mat
  • Motiveres av å skape gode matopplevelser
  • Er fleksibel og løsningsorientert
  • Trives med høyt tempo og er serviceinnstilt
  • Er ansvarsfull
  • Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i norsk og engelsk
     

Vi tilbyr:

  • Mye ansvar og muligheten til å påvirke i en viktig rolle
  • Et stort fagmiljø innen service og hotellvirksomhet
  • Lønn etter tariff
  • Et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige sammenkomster
  • Muligheter for videreutvikling gjennom kurs og opplæring
  • Gode karrieremuligheter i en voksende og spennende bransje
Jobbsted